Благотворителност!

от | Новини

Благотворителна кампания

„Нека да помогнем на едно българско семейство“

в помощ на Любомир Райков

Община Хасково подкрепя Благотворителната кампания  „Нека да помогнем на едно българско семейство“, организирана от Сдружение FUTURE LEEWAY MOVIES (Свободата на бъдещото изкуство), за събиране на средства за лечение на 5-годишния Любомир Райков от гр. Тетевен, който е с диагноза детска церебрална парализа и епилепсия – Синдром на Уест.

По този повод на 20  октомври 2017 г. /петък/ от 16.00 ч. в голямата зала на ОП „Младежки център“ – Хасково сдружение FLM ще прожектира селекция от студентски късометражни филми. Входът ще бъде чрез дарение. За целта във фоайето на Младежки център ще бъдат разположени кутии за парични дарения. В кампанията можете да дарите колкото желаете и можете. Събраната сума ще бъде преведена за лечението на Любомир.

Каним всички, които желаят, да подкрепят благотворителната инициатива.

Филмова програма

БАТМОБИЛ

Режисьор: Деян Барарев

Сценарий: Деян Барарев

С  участието на: Димитър Мартинов, Росен Гицов, Десислава Бакърджиева

Разведеният Владимир живее със 17 годишния си син Христо след скорошен развод с успялата си бивша съпруга. Въпреки това Владимир продължава да се държи все едно нищо не се е случило, което изключително много дразни сина му. Появяването на открадната им семейна кола не помага на ситуацията, особено когато тя е паркирана пред тях и Владо настоява, че това е техният Батмобил.

В ОЧАКВАНЕ

Режисьор: Валери Леков

Оператори:  Йордан Начев и Димитър Костов

Монтаж: Димитър Иванов

Всички възрастни хора са уязвими и неподготвени за модерния технологичен свят, което понякога може да се окаже тяхната най-голяма слабост.

СЛОН

Режисьор: Огнян Костовски

Оператор: Ангел Балакчийски

Сценарист: Пламена Велковски

Главни актьори: Александър Донев, Венцислав Вълчев, Филипа Балдева

Второстепенни актьори: Божидар Божинов, Радмила Вълчева, Нешка Караджийска, Спас Кисьов

Когато възрастните идват на територията на въображението на детето, винаги има жертви.

70 +

Режисьор:  Петър Ангелов

В България хората живеят забързано и не обръщат внимание на заобикалящите ги малки неща, понякога и смъртта е от малките незначими неща.

Официален сайт на Сдружение FUTURE LEEWAY MOVIES: www.flm.bg