КОЛЕДНИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ КАМПАНИИ В ПМГ

от | Новини

На 16.12.2019 г. (понеделник) в ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ (фоайе на 1 етаж) стартира Дарителска кампания за събиране на дрехи, обувки и играчки за деца и младежи в нужда (от 5 до 25 години), която ще продължи до 20.12.2019 г. (петък). Организатор на кампанията е г-жа Екатерина Тодорова.

На 16.12.2019 г. (понеделник) в ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ (фоайе на 1 етаж) ще има Благотворителен базар с коледни картички, късмети, разделители за книги (дигитално изкуство). Благотворителната кауза на базара е „За моето модерно училище“. Организатори на събитието са г-жа Коля Петрова и г-жа Петя Христонова. 

На 17.12.2019 г. (вторник) в ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ (фоайе на 1 етаж) ще има Благотворителен базар с коледни играчки. Благотворителната кауза на базара е „За моето модерно училище“. Организатор на събитието е г-жа Христина Пецова.

На 19.12.2019 г. (четвъртък) в ПМГ „Акад. Боян Петканчин“ (фоайе на 2 етаж) ще бъде организиран благотворителен базар от учениците Ивелина Колева от 11 Б клас и Антония Хубенова от 12 Б клас с помощта на г-жа Христина Пецова. Учениците са доброволци към БМЧК-Хасково. Базарът е част от благотворителна кампания, средствата от която ще бъдат преведени по сметката на фонд „Милосърдие“ към БЧК-Хасково. Чрез фонд „Милосърдие“ се отпускат парични помощи на индивидуални лица, които по здравослони, възрастови, социални и други, независещи от тях причини, не могат да осигурят задоволяване на основните си жизнени потребности.