Велопоход

от | Новини

На 18.10.2014 г. (събота) Областен информационен център – Хасково организира велопоход. Регистрацията за участие ще бъде от 08.30 до 09.30 часа на паркинга до монумент „Света Богородица“.  Желаещите да участват деца трябва да бъдат придружени от възрастен. 
Маршрутът ще включва обекти, изградени или реновирани със средства, отпуснати от СКФ на Европейския съюз. Всеки обект ще бъде представян на участниците, след което ще се преминава към следващ. На финала ще бъде организирано тържествено закриване на събитието, с участието  на Спортен клуб „Виолена“ и Клуб гимнастически спортове „Юнак“ от гр. Хасково. Ще има томбола с много и големи награди. Право да участват в томболата за наградите получават само регистрирани участници в събитието.
Партньор в инициативата е Клуб по колоездене гр. Хасково.
Гражданите, които искат да участват, но нямат собствени велосипеди, могат да да заявят желанието си в офиса на ОИЦ –Хасково на адрес: гр. Хасково, бул. България № 140, Бизнесцентър II, eт. 1  или на телефони 038 62 22 63 и 038 603 455, за да им бъдат осигурени такива. Велосипедите ще бъдат предоставяни срещу документ за самоличност, а за непълнолетните участници – документ за самоличност на родител или лице, което го замества. Участниците попълват и декларация за съгласие личните им данни да бъдат използвани за нуждите на събитието. 
За участниците са осигурени вода, шапки, тениски, раници и други рекламно-информационни материали. 
За сигурността на участниците ще се грижат екипи на МВР и Спешна помощ.